O nama - IT Point S&S DOO

Title
Idi na sadržaj
IT Point S&S DOO Novi Sad
Smederevska 20, Novi Sad
PIB:108267547
Matični broj:20964693
Tekući račun:
325-9500700032111-86

Telefon:
063/287 790IT Point S&S DOO ima kvalifikovane servisere sa velikim iskustvom u servisiranju računara i servera. Naš servis uspešno rešava probleme na koje nailazite u svom svakodnevnom radu. U redovne poslove našeg servisa ubrajamo:
  • Servis i održavanje računara i radnih stanica
  • Servis i održavanje servera
  • Održavanje računarskih mreža


Takođe nudimo usluge prodaje računara i računarskih komponenti prema Vašim specifikacijama.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte putem kontak forme ili zakažite sastanak putem VCita sistema. Servis radimo u regionu čitave Srbije (vidi cenovnik). Za ovu uslugu potrebno je ili da nas kontaktirate putem telefona ili preko naše kontakt forme.

Osim prodaje i servisa nudimo i usluge konsaltinga od savetodavnih do projektovanja, izrade računarskih mreža, podešavanje za rad, kao i kasnije održavanje, a u skladu sa potrebama poslovnih korisnika.

Za poslovne korisnike nudimo i usluge daljinske podrške vezano za probleme vezane za računar (Help Desk) u zavisnosti od potreba naših korisnika.
IT Point S&S DOO Vam nudi i sledeće usluge:
  • Izrada sajtova
  • Hosting Vaših sajtova
  • Prilagođavanje Vaših sajtova zahtevima search engina (npr. Google-a), kao i promocije Vaših sajtova uz SEM i internet marketinga
  • Izrada software-a u skladu sa Vašim potrebama

Imamo iskusni programerski tim, koji je u stanju da izađe u susret Vašim željama i da napravi sajt ili program prema Vašim specifikacijama. Više o tome možete videti na našoj stranici Web development ili nas kontaktirajte  putem kontakt stranice.
IT Point S&S DOO Novi Sad
Smederevska 20, Novi Sad
+381 63 287790
office@itpoint.rs
Copyright © 2019 IT Point S&S DOO.
Prijavite se na naš bilten.
Nazad na sadržaj