Web development

Naša ponuda za izradu sajta ima nekoliko paketa, koji su dizajnirani tačno prema Vašim potrebama. Na vama je da odlučite šta želite...

Basic CMS paket podrazumeva razvoj sajta u nekom od poznatih CMS rešenja, npr. Joomla, WordPress, Drupal... Podrazumeva se da su tekstovi i fotografije koje će se koristiti pilikom izrade sajta ili već pripremljene ili će biti dostavljene. Ono što još nudimo u ovom paketu je i instalacija CMS rešenja, dodavanje neke već postojeće teme, kao i osnovne operacije potrebne za podešavanje sajta.

Basic development paket podrazumeva da će tekstovi i fotografije biti dostavljene. Basic development paket se razlikuje od Basica CMS paketa samo po "osnovi", odnosno za Basic CMS paket se koristi gotovo CMS rešenje, dok se u Basic development paketu razvija statički sajt do 7 strana.

Design CMS paket podrazumeva izradu sajta u nekom od poznatih CMS rešenja. Design CMS paket podrazumeva kompletnu obradu teksta i fotografija.  Dodatak u ovom paketu je i SEO optimizacija sajta. Naravno, kao i kod Basic CMS paketa i u Design CMS paketu nudimo instalaciju CMS rešenja, dodavanje postojećih , preuređenje ili kreiranje potpuno novih tema.

Osnovna razlika Design development paketa u odnosu na Design CMS paket je u "osnovi", tj. umesto CMS rešenja se razvija sajt. Razlika u odnosu na Basic development paket je u tome što se podrazumeva da ima više strana (nije limitirano na samo 7 strana) i da je SEO optimizacija obavezna stavka prilikom izrade Vašeg sajta.