Web development - IT Point S&S DOO

Title
Idi na sadržaj
Web development
Naša ponuda za izradu sajta ima nekoliko paketa, koji su dizajnirani tačno prema Vašim potrebama. Na vama je da odlučite šta želite...
pravljenje sajtova
Basic CMS paket podrazumeva razvoj sajta u nekom od poznatih CMS rešenja, npr. Joomla, WordPress, Drupal... Podrazumeva se da su tekstovi i fotografije koje će se koristiti pilikom izrade sajta ili već pripremljene ili će biti dostavljene. Ono što još nudimo u ovom paketu je i instalacija CMS rešenja, dodavanje neke već postojeće teme, kao i osnovne operacije potrebne za podešavanje sajta.
Basic development paket podrazumeva da će tekstovi i fotografije biti dostavljene. Basic development paket se razlikuje od Basica CMS paketa samo po "osnovi", odnosno za Basic CMS paket se koristi gotovo CMS rešenje, dok se u Basic development paketu razvija statički sajt do 7 strana.
Design CMS paket podrazumeva izradu sajta u nekom od poznatih CMS rešenja. Design CMS paket podrazumeva kompletnu obradu teksta i fotografija.  Dodatak u ovom paketu je i SEO optimizacija sajta. Naravno, kao i kod Basic CMS paketa i u Design CMS paketu nudimo instalaciju CMS rešenja, dodavanje postojećih , preuređenje ili kreiranje potpuno novih tema.
Osnovna razlika Design development paketa u odnosu na Design CMS paket je u "osnovi", tj. umesto CMS rešenja se razvija sajt. Razlika u odnosu na Basic development paket je u tome što se podrazumeva da ima više strana (nije limitirano na samo 7 strana) i da je SEO optimizacija obavezna stavka prilikom izrade Vašeg sajta.
IT Point S&S DOO Novi Sad
Smederevska 20, Novi Sad
+381 63 287790
office@itpoint.rs
Copyright © 2019 IT Point S&S DOO.
Prijavite se na naš bilten.
Nazad na sadržaj